Már bérelhető a jövő munkahelye

Pezsgő üzleti környezet, kreatív közösség, egy munkaállomás, amely velünk együtt változik, reprezentatív tárgyaló fontos eseményekre, napindító jóga – ilyen egy modern közösségi iroda. Jó hírünk van! Már bérelhető a jövő munkahelye, úgy hívják: myhive.

Bátran kijelenthetjük, hogy a myhive újrarajzolja az elképzeléseinket arról, milyen egy rugalmas, inspiráló és a sikereinket segítő munkakörnyezetben dolgozni, ahol a napi rutint exkluzív kényelmi szolgáltatások dobják fel! Garantált, hogy még azok számára is kuriózumnak számítanak a myhive irányelvei szerint megálmodott és létrehozott terek, akik nem most ismerkednek a közösségi és privát irodák fogalmával. Az extra figyelem ugyanis új irányokat teremt.

Oszd meg és uralkodj!

A myhive Budapest négy kiemelt helyszínén kínálja új megközelítésű, magas színvonalú irodatereit magánszemélyek, valamint kis- és középvállalatok számára. Különleges víziójukban az szerepelt, hogy ne egy személytelen komplexumba érkezzünk meg, hanem érezzük magunkat úgy, mintha egy szállodába lépnénk be. Ezért a myhive barátságos lobbikkal fogad bennünket, arról nem is beszélve, hogy a segítőkész személyzet a ruhatisztítástól a csomagküldésen át az virágrendelésig mindenre kiterjedő szolgáltatással a segítségünkre van. Persze éttermek, kávézók és fitnesztermek is működnek az épületekben. 

A myhive értünk dolgozik: többféle igényhez kínálnak személyre szabható, inspiráló munkakörnyezetet. A mycowork egy rugalmas bérleti feltételekkel rendelkező konstrukció: akár egy hónaptól egy évig terjedő időszakra is bérelhetünk irodát, de egy íróasztal is várhat ránk a tökéletesen felszerelt, megosztott irodaterületeken. A myoffice szolgáltatás azon cégek kedvence, amelyek a beköltözésre kész irodákat keresik: csak töltőtollat és laptopot kell magunkkal hozni, mert a saját bejáratú modern irodai egységek minden infrastruktúrával rendelkeznek.

Különleges terek különleges igényekre

A myhive irodáinak átgondolt környezete magáért beszél: minden tárgy, alapanyag és részlet a tér-funkció és az inspiratív atmoszféra fontosságát hangsúlyozza. A designt meghatározó bútorok, tapéták, textíliák és kiegészítők összhangban vannak az irodaterek rendeltetésével, biztosítva a hatékony és kényelmes munkavégzést – még az íróasztalok magassága és az asztali lámpák fényereje is testre szabható. A felelős design részeként a beszerzéstől a berendezések alapanyagán át a használhatóságig minden mozzanatban jelen van a fenntarthatóság. Az Európa-szerte elismert és jól felismerhető egységes megjelenés exkluzivitást sugároz, miközben otthonos környezetet nyújt a bérlők számára. 

Siker, élmény, közösség 

Könnyed lounge két megbeszélés között a pihenéshez, behűtött frissítők, változatos közösségi programok – ezek is hozzátartoznak a hétköznapokhoz, ha egy myhive munkatér bérlői vagyunk. Az irodamárkát Budapesten működtető CPI Hungary az élményalapú terekben és szolgáltatásokban hisz. És nem csupán hisz, hanem gondoskodik is a jóllétünkről: kérhetünk irodai masszázst, szakmai és sportprogramokat szervez, gyors határidővel bérelhetünk tárgyalókat és bérlőként 24/7 hozzáférhetőséget kapunk. Ez a myhive, ahol az iroda találkozik az élettel.